Csapatunk

Szabó Zoltán

tetőfedő, bádogosmester
1967-ben letett szakmunkásvizsgától kezdve folyamatosan a szakmámban dolgozom, 1981-től kisiparosként, majd 1981 óta vállalkozóként és 1993-tól cégvezetőként.

Már az én apám is tetőfedő, bádogos volt, tehát ez szép szakma és a szakmai tudás is generációk óta hagyományozódik és meghatározó a családunk életében. A megélhetés mellett ez is nagyon fontos számomra.

Szabó Gergő

munkatárs
Gyermekként sokszor megcsodálhattam édesapám munkáit és nagyon megtetszett ez a szakma.

Az évek alatt átragadt rám az elhivatottsága. Úgy érzem, hogy édesapám mellett lelkes és jó szakemberré váltam, és tudásomat folyamatosan fejlesztve segítségére lehetek a munkák gyors és precíz kivitelezésében. Várom az új kihívásokat és szerencsés vagyok, mert van kitől kérdezzek, ha egy új feladat elé kerülök.

Bemutatkozunk

Szabó Zoltán tetőfedő, bádogosmester vagyok. A szakmát 1961-ben kezdtem tanulni, így már 58 év szakmai tapasztalatát felhasználva teljesítem megrendelőim legkülönfélébb tetőkészítéssel, javítással, karbantartással kapcsolatban felmerült igényeit.
Szeretem ezt a munkát, mert amellett, hogy ez biztosít immár generációk óta megélhetést számunkra, rendkívül fontos, hogy amit létrehozunk, megépítünk, megjavítunk, az az emberek mindennapi életében nagyon nagy segítséget, örömöt jelent, jól működő, kényelmes, nyugodt otthont, védő „tetőt biztosítsunk a fejük fölé”, azaz károktól, kellemetlenségektől mentes biztonságos lakhatást.
Mert mi lehet fontosabb annál, mint hogy „tető legyen Ön és családja feje felett”?
A munkámat örömmel, lelkesedéssel és komoly szaktudással végzem.
Örülök, hogy a fiam is ezt a szakmát választotta, és továbbadhatom neki a tudásomat, tapasztalataimat.

A legkülönfélébb jellegű és volumenű munkákat is el tudjuk végezni, kiemelt munkáink között említhetném pl. a kerepesi római katolikus egyház által kapott megbízást, de egyéb közületi munkák mellett családi házak tetőinek fedését, javítását, karbantartási munkáit is vállaljuk.

Ha megtisztel minket bizalmával és minket választ, akkor egy udvarias, szakmailag korrekt, precíz szolgáltatást fog kapni, továbbá garanciát az elvégzett munkánkra.
Hívjon, hogy még időben segíthessünk!

Rólunk mondták

„Az előzetes felmérésre pontosan érkezett, majd a munkálatok elvégzésére is, sőt a megbeszélt idő előtt itt volt. Csak azon imádkoztam, hogy ne essen az eső, de az idő kegyes volt hozzánk, s a munkát szépen, szakszerűen rövid időn belül elvégezték. Igaz társasházunk részéről kis munkával bíztam meg, s nem zárkózott el -, mint sokat mások, hogy még vissza sem hívják az ügyfelet. Csak ajánlani tudom Őt.”
Ildikó Deák
„Kedves és gyors szakember, hamar megoldotta a problémát. Máskor is őt hívjuk, ha gond van a tetővel. Köszönjük!” 
Domokos Krisztián
„Profi, gyors, jó szakember. Mindenkinek ajánlom.” 
Megrendelő
„Nagyon jó szakember! Azonnal tudta, hogy mit kell tenni. A munkatársával együtt maximális hozzáállással elhárították a keletkezett rendellenességeket. Emberileg is kiváló! Ajánlom valamennyi segítséget kérőnek!”
Megrendelő
„Minden rendben volt. Profi munkát végeztek. Megbízható és korrekt szakember.”
Megrendelő
„Meg voltam elégedve.” 
Megrendelő
„Teljes mértékben meg voltam elégedve.”
Haid Tibor
„Nagyon meg voltam elégedve.”
Mária
„Megbeszélt áron és időben elvégezte a munkát.” 
Kiss Ádám
„Nagyon elégedett vagyok, a megbeszélt időben elvégezte a munkát a szakember. Ajánlom mindenkinek.” 
Tóth Karolina
„Jól megcsinálták. Meg vagyok elégedve.” 
Megrendelő